26februari

ISI Campus 26 februari: Grootformaat print automatisering groot succes

Vrijdag 26 maart j.l. hield ISI weer zijn Campus. Het thema automatisering in grootformaat printen was aantrekkelijk voor de bezoekers. Het gehele proces van bestelling tot en met printen werd toegelicht door Theo van den Broek en Menno Mooy. 
Vooral het verminderen van handelingen per order, online- en inline bestandscontrole en kwaliteitsbeheersing in kleur trok de aandacht. lees meer »

29januari

Professional Services: Het nieuwe team van ISI publishing innovators

Om aan de groeiende vraag naar dienstverlening aan onze klanten te voldoen, heeft ISI de structuur van de organisatie gewijzigd en de afdeling Professional Services geïntroduceerd.
 
Binnen Professional Services kunt u terecht voor alle diensten die betrekking hebben op ISI producten en toepassingen. De aangeboden diensten zijn zeer divers, u kunt daarbij denken aan het inrichten van een template tot het turn-key opleveren van een complete database publishing oplossing.
 
Wat betekent het voor u?
U kunt met alle vraagstukken met betrekking tot web-to-print, opmaak- en productieautomatisering en colormanagement terecht bij één loket. Afhankelijk van de vraagstelling starten wij met een consultancy traject of komen we gelijk tot pragmatische en effectieve oplossingen.
  lees meer »

De Docuboxx Web-to-Print familie, ontwikkeld door ISI publishing innovators, biedt een volledig schaalbare oplossing voor zowel merkeigenaren als grafische dienstverleners. Het beheren, kiezen, opmaken en bestellen van communicatie-uitingen wordt volledig geautomatiseerd door Docuboxx. Het kan hier gaan om diverse huisstijldocumenten, maar ook het maken van brochures en complete magazines van 32 pagina’s of meer, zijn geen enkel probleem. De diverse modules bieden extra mogelijkheden, zoals online bestandscontrole, en maken het systeem geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Beheersgemak

Al onze systemen zijn Webbased waardoor u alleen een browser nodig hebt voor gebruik en beheer. 

lees meer »
Internationaal

Alle Docuboxx componenten zijn ontworpen met meertalig gebruik als basis. 

lees meer »
In the cloud

Onze systemen draaien in de Cloud in een volledig gecertificeerde omgeving in Nederland. 

lees meer »
Modulair

Docuboxx is modulair opgebouwd. U begint altijd met een Portal of een Shop, afhankelijk van uw toepassing.

lees meer »

Gebruikers